Satınalma Dergisi Haziran 2021, Yıl:9, Sayı: 102

Alım - Satım

Satınalma Dergisi
Satınalma Dergisihttps://satinalmadergisi.com
KURUMSAL PAZARDA 11. YIL HABER: dergi@satinalmadergisi.com REKLAM: reklam@satinalmadergisi.com ABONELİK: abone@satinalmadergisi.com Tel : (546) 740 10 10

Satınalma Dergisi Haziran 2021, Yıl:9, Sayı: 102

Prof. Dr. Murat Erdal Editör Yazı:

Değerli yöneticiler, 

Tüm dünyada yoğun aşılama birlikte ekonomiler hızla normale dönmeye başlıyor. Kısıtlamaların hafiflemesi sevindirici. Sıkıntı yaşayan sektörler toparlanma gayreti içerisinde. Ülke olarak zor dönemi geride bıraktığımıza inanıyorum. 

Öncelikle Haziran 2021 sayımıza katkı veren tüm sektör yöneticilerine ve öğretim üyelerimize teşekkür ediyorum. Çok emek verilen harika bir sayı oldu. 

Satınalma ve tedarik zinciri iş çevresinde; Tedarik Zinciri Psikolojisinde Yetkin Personel ve Organizasyon yazısı ile Oktay Sarı, Stratejik Satınalmada Kraljiç Matrisinin Önemi yazısı ile Av. Barış Sarıgül, Şirketler İkinci El Araç Satış Operasyonlarında Nelere Dikkat Etmeli? yazısı ile Ahmet Albayrak, Hizmet Olarak Tedarik Zinciri (SCaaS) yazısı ile Gökhan Demircioğlu bizlerle. 4. Parti Lojistik ve İlerisi başlıklı çalışmayı da ben kaleme aldım. Umarım beğenirsiniz. 

Dış ticaret tedarik zinciri operasyonlarının önemli bir bölümü oluşturmaktadır. Ünsped Gümrük Müşavirliği yöneticisi Hüseyin Cahit Soysal Brexit Sonrası İngiltere ile Ticaret konusunu ele aldı. Reşat Bağcıoğlu hocamız Dış Ticaretteki Riskler, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Mert ise Uluslararası Pazarlarda Var Olabilmek konularını işledi. 

İşletme yönetimi ve liderlik konularında Akıl Oyunları ve Oyunlaştırma Başarısı yazısı Prof. Dr. Mahmut Tekin, (I) Tipi İnsan mı? (T) Tipi İnsan mı? yazısı ile Dr. Mehmet Kaplan, Eğitim Ömür Boyu yazısı ile Müge Çoşkun, Bireysel Değerler ve Yaratıcılık yazısı ile Ertuğrul Tekin bizlere vizyon katıyor. 

Mevzuat konusuna hakimiyet bizleri risklerden korumaktadır. Kamu İhalelerinde Şikayet Mekanizması yazısı ile Mehmet Atasever hocamız, Ürün Güvenliği Mevzuatı Yenilendi yazısı ile Şaban Küçük ve Av. Ceyda Tabak Metin, İş Hukuku tarafında Lütfi İnciroğlu, Sağlıkta Standart ve Kalitenin Yeri ve Önemi yazısı ile Mehmet Uğur Özdeniz bizimle. 

Diğer taraftan iş dünyası ve astroloji konusunda bir arada değerlendiren Betül Erdem’in yazısını severek okuyacağınızı düşünüyorum. 

Şirket Olarak Dijital Dergi Aboneliğinizi Yaptınız mı? 

Dijital şirket / yönetici üyeliği için https://satinalmadergisi.com/dijital-islem-merkezi/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bir yıl 12 sayı ile birlikte arşivimizde yer alan toplam 101 sayıya da erişim fırsatını yakalayacaksınız. 

Ayrıca bu abonelikle Öğrenme Merkezi Learning.buyernetwork.net üyeliğiniz otomatik tanımlanmaktadır. Böylelikle mesleki ve kişisel gelişimi destekleyici dokümanlara ulaşabilirsiniz. Havayolu Sektör Raporu ile E-Ticaret Lojistiği Sektör Raporunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Sağlıklı günler dilerim. 

Keyifli Okumalar
Prof. Dr. Murat Erdal 
Editör editor@satinalmadergisi.com 

 

DİJİTAL ŞİRKET ÜYELİĞİNİZİ YAPIN TÜM PERSONELİZİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYIN.

Satınalma dergisi geçmiş tüm sayılara online erişebilmek için https://satinalmadergisi.com/dijital-islem-merkezi/ sayfamızı ziyaret ediniz.

ARŞİV + 1 YILLIK DİJİTAL DERGİ ABONELİĞİ

 

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

  • Çin'den Ürün Tedariki
  • Küresel Ürün ve Firma Araştırması
  • Ülke / Pazar Analizi ve Raporlaması
  • Akreditif, Gümrük ve Dış Ticaret Danışmanlığı

Dünyaya Açıl

Satınalma Dergisine ABONE OL

Dijital Abonelik ile Satınalma Dergisinin yayınlanmış tüm sayılarına erişebilir, Buyer Network Öğrenme Merkezi'nde eğitim dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

SATINALMA DERGİSİ 11 YILLIK ARŞİVİ

Tüm Arşive ve Gelecek 12 Sayıya Dijital Erişim

Buyer Network Öğrenme Merkezi

Kariyerinizi Geliştirecek Uzaktan Eğitim Seçeneklerine Sahip Olun

ŞİRKET ÜYELİK AVANTAJI

10 Yöneticiye Kadar Geniş Takımlar için Şirket Paketini Satın Alın

Satınalma Operasyonları Dijitalleşiyor !

 

 

 

 

 


 

 

 

This will close in 20 seconds