Kurumsal Sürdürülebilirlik Zirvesi 2022

Alım - Satım

Satınalma Dergisi
Satınalma Dergisihttps://satinalmadergisi.com
KURUMSAL PAZARDA 11. YIL HABER: dergi@satinalmadergisi.com REKLAM: reklam@satinalmadergisi.com ABONELİK: abone@satinalmadergisi.com Tel : (546) 740 10 10

Kurumsal Sürdürülebilirlik Zirvesi 2022

Kurumsal Sürdürülebilirlik; Şirketlerin kısa ve uzun vadeli planlamalarında finansal konuların yanı sıra etik, sosyal ve çevresel konuları da gözettiği bir yaklaşımdır. Özellikle son yıllarda, şirketlerin sadece ekonomik değil kurumsal sürdürülebilirlik performansları da paydaşlar açısından önem arz etmektedir. Kurumsal sürdürülebilirliği esas alan yönetim anlayışı ile daha adil, güvenilir, insan haklarına saygı duyan ve faaliyetlerini çevre ile uyumlu hale getiren işletmeler yaratmak mümkündür evet.

Katılım ve Kayıt: http://www.susz22.com/

Bir şirket, şeffaf, hesap verebilir ve sorumluluk sahibi olmayı bütün yönleriyle benimseyip bu anlayışı şirket içi süreçlerinde, ürettiği ürün ve hizmetlerde, paydaşları ile olan ilişkilerinde kullanmayı başarabilirse; çevre ile teknolojilerden yararlanmayı, çalışanlarına sağlıklı çalışma koşulları sunmayı, enerji verimliliği yüksek ürün ve prosesler kullanmayı, müşterilerine her zaman doğru, kaliteli ve güvenilir ürünler sunmayı bir kurum kültürü haline getirebilirse, kurumsal anlamda gerçekten sürdürülebilir olabilir. Kurumsal sürdürülebilirlik faaliyet gösterilen sektör ve işletme büyüklüğü fark etmeksizin her şirket, kamu ve özel sektör kuruluşları tarafından uygulanabilir. Bütün dünyada giderek yaygınlaşan bu kurum felsefesi artık sadece içinde bulunduğumuz dönemi ve insanları değil, gelecek nesilleri de koruma altına alan adımlar atmayı amaçlamaktadır.

Kurumsal Sürdürülebilirlik Zirvesi 2022 olarak ´Sürdürülebilirlik´ kavramının yaygınlaşmasını sağlamayı ve bu sayede ülkemizdeki çalışma kalitesinin ve iş dünyamızın performansının artmasına, kazanç ve prestijlerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Kurumsal Sürdürülebilirlik Zirvesi´ne katılarak; ihracat yapan ya da yapmak için hazırlanan firmalar ile denetimlerle ilgili faaliyet gösteren kişi ve kurumlarla bir araya gelebilir, sürdürülebilirlik ile ilgili güncel bilgileri öğrenebilirsiniz. Zirve sonunda gerekli şartları sağlayan firmalara Kurumsal Sürdürülebilirlik Zirvesi ödülleri verilmektedir.

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

  • Çin'den Ürün Tedariki
  • Küresel Ürün ve Firma Araştırması
  • Ülke / Pazar Analizi ve Raporlaması
  • Akreditif, Gümrük ve Dış Ticaret Danışmanlığı

Dünyaya Açıl

Satınalma Dergisine ABONE OL

Dijital Abonelik ile Satınalma Dergisinin yayınlanmış tüm sayılarına erişebilir, Buyer Network Öğrenme Merkezi'nde eğitim dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

SATINALMA DERGİSİ 11 YILLIK ARŞİVİ

Tüm Arşive ve Gelecek 12 Sayıya Dijital Erişim

Buyer Network Öğrenme Merkezi

Kariyerinizi Geliştirecek Uzaktan Eğitim Seçeneklerine Sahip Olun

ŞİRKET ÜYELİK AVANTAJI

10 Yöneticiye Kadar Geniş Takımlar için Şirket Paketini Satın Alın

Satınalma Operasyonları Dijitalleşiyor !

 

 

 

 

 


 

 

 

This will close in 20 seconds