Ödeal, yoğun ilgi gören BKM kampanyasını tekrarlıyor

spot_imgspot_img

Ödeal, yoğun ilgi gören BKM Express kampanyasını tekrarlıyor. Kampanya dahilinde müşterilerinden BKM Express kullanarak ödeme alan üye iş yerleri, 50 TL ve üzeri ödeme alacakları her bir müşteri için 25 TL ödül kazanacak.

Üye iş yeri sayısı 15 bini geçen Ödeal, 2016 yılının sonunda gerçekleştirdiği ve yoğun ilgi gören BKM Express kampanyasını tekrarlayarak üye iş yerlerine kazandırmaya devam ediyor. 16.04.2017 tarihine kadar, Ödeal uygulaması ile BKM Express kullanarak ödeme alan üye iş yerleri kampanya dahilinde 1.000 TL’ye kadar ödül kazanabilecek.

Üye iş yerinin farklı müşterilerle yapabileceği işlemlerde adet sınırı bulunmazken, her farklı müşteri için kampanya döneminde tutarı 50 TL ve üzeri ilk işlemde 25 TL ödül kazanacak.

Cep telefonlarını mobil tahsilat aracına dönüştüren, küçük ölçekli iş yerleri ile bireysel girişimcilerin kredi kartı ve banka kartı ile ödeme almasına imkan sağlayan Ödeal’ın kazandıran kampanyası başladığı tarihten itibaren 1 ay sürecek. Bu süre içerisinde üye iş yerinin farklı müşterilerle yapabileceği işlemlerde müşteri adet sınırı bulunmayacak.

Kampanya, toplamda 800 adet ödeme alma işlemi ile sınırlandırılırken, kazanılan ödüller kampanya sona erdikten sonraki hafta içerisinde üye iş yerlerinin hesabına aktarılacak.

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı