2017 yılı Büyük Sanayi Kuruluşu kategorisinde Sektörel Performans Ödülü Cryocan’ın!

Alım - Satım

Kriyojenik tank ve basınçlı kap imalatının lider firması Cryocan, Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen 2017 Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri Töreni’nde sanayi sektöründe “Büyük Sanayi Kuruluşu” kategorisinde ödüle layık görüldü. Aralarında Price Waterhouse Coopers’ın (PwC) da bulunduğu, konusunda uzman ve seçkin bir jürinin 7 kategoride 360 derece değerlendirme yaptığı ödüller, ülke ekonomisine değer katan firmaları ödüllendirmek ve onların uluslararası alanda da ilerlemeye devam etmelerini sağlamak amacıyla veriliyor.

Alınan ödülle ilgili açıklamada bulunan Cryocan Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Urhan “3. kez aldığımız bu değerli ödülü, bu sene ‘Büyük Ölçekli Kuruluş’ kategorisinde almış olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz.” dedi. Bu önemli ödülle Türkiye’ye katma değer yaratmaya devam edeceklerini dile getiren Urhan, aynı zamanda yapacakları yenilikler ve gelişimlerden de bahsederek “Daha gidecek çok yolumuz var.” şeklinde konuştu.

Cryocan Hakkında

Cryocan, 1976 yılında faaliyetlerine başlayan CAN GRUP’un enerji piyasasına ürün ve hizmet sunan beş şirketinden biridir. 2009 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde faaliyetine başlayan Cryocan, kriyojenik ve basınçlı kaplar alanında faaliyet göstermektedir. Kalite ve güvenle özdeşleşen uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Cryocan, uluslararası kaliteye verdiği önem çerçevesinde büyük yatırımlar yaparak aldığı belgeler ve uyguladığı standartlarla dünyanın saygın üreticilerinden biri konumuna gelmiştir. 2009 yılında 11 kişilik bir ekiple yola çıkan Cryocan, bugün 3 farklı fabrikası ve 300’ün üzerinde çalışanıyla 40’dan fazla ülkeye toplam satışlarının yaklaşık %80’ini ihraç etmektedir. 32 ülkede marka tesciline sahip Cryocan; İngilizce, Fransızça, Rusça, Arnavutça, İspanyolca, Farsça, Arapça dilleriyle ve dünyanın farklı ülkelerindeki çalışanlarıyla çok uluslu bir şirket yapısına sahiptir. TOBB öncülüğünde gerçekleştirilen “Türkiye 100 Ekonomi Araştırması”nda, satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada, en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmiştir.

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

  • Çin'den Ürün Tedariki
  • Küresel Ürün ve Firma Araştırması
  • Ülke / Pazar Analizi ve Raporlaması
  • Akreditif, Gümrük ve Dış Ticaret Danışmanlığı

Dünyaya Açıl

Satınalma Dergisine ABONE OL

Dijital Abonelik ile Satınalma Dergisinin yayınlanmış tüm sayılarına erişebilir, Buyer Network Öğrenme Merkezi'nde eğitim dokümanlarına ulaşabilirsiniz.

SATINALMA DERGİSİ 11 YILLIK ARŞİVİ

Tüm Arşive ve Gelecek 12 Sayıya Dijital Erişim

Buyer Network Öğrenme Merkezi

Kariyerinizi Geliştirecek Uzaktan Eğitim Seçeneklerine Sahip Olun

ŞİRKET ÜYELİK AVANTAJI

10 Yöneticiye Kadar Geniş Takımlar için Şirket Paketini Satın Alın

Satınalma Operasyonları Dijitalleşiyor !

 

 

 

 

 


 

 

 

This will close in 20 seconds