Çınar Okul ve Yazı Gereçleri

spot_imgspot_img

Uzun yıllardır hizmet tecrübesiyle okul ve ofis gereçleri sektöründe hizmet veren çalışma ekibimiz Çınar Okul ve Yazı Gereçleri Ltd.Şti şirketi çatısında biraraya gelip Kurumsal anlamda öncü ve referans isimlerden biri olma yolunda adım atmıştır. Tamamen yerli üretimlere sahip firmamız, sektörü yakından takip ederek yeni gelişmeleri firmamızın alt yapısına uyguluyoruz.
Okul ve Büro Malzemelerini üreten firmamız; teknolojik gelişimleri yakından takip ederek firma alt yapısına entegre ederek daha başarılı adımlar atmaktadır. TSE Standartlarına uygun olarak üretim yaparak kalitesini ispatlama noktasında her geçen gün daha ileri adımlar atan Çınar Okul ve Yazı Gereçleri, geniş kadrosu ile zamanında iş bitirme potansiyeline sahip bir isimdir.
Kalite ve hizmeti bir arada tutarak en iyi iş sonuçlarını müşterilerine sunan firmamız, Şanlıurfa merkezinde hizmet vermekte olup tüm Türkiye geneline yayılmış durumdadır. Okul ve ofis gereçleri hizmetleri noktasında tercih edilen Çınar Okul ve Yazı Gereçleri ile hizmette kusursuz sonuçları elde edeceksiniz.

Etiketler: Duvara Monte Beyaz Yazı Tahtaları, Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtaları, Mobil Ayaklı Yazı Tahtaları, Kumaş Kaplı Panolar, Mantar Panolar, Milli Levhalar

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı