CaseWare™ Analitik ile Tedarikten Sigortaya, Bankacılıktan Veri Kalitesi İzlemeye Kadar Tüm Verileriniz Kontrolünüzde

Satınalma Dergisi
Satınalma Dergisihttps://satinalmadergisi.com
KURUMSAL PAZARDA 12. YIL HABER: dergi@satinalmadergisi.com REKLAM: reklam@satinalmadergisi.com ABONELİK: abone@satinalmadergisi.com Tel : (546) 740 10 10
spot_imgspot_img

Sigorta Çözümleri
Sigorta dolandırıcılığı, talep sahipleri, poliçe sahipleri ve diğer üçüncü taraflar dahil olmak üzere farklı taraflar tarafından iddia işlem sürecindeki çeşitli noktalarda taahhüt edilebilir. Federal Soruşturma Bürosu (FBI) “sigorta dolandırıcılığının toplam maliyetinin yılda 40 milyar dolardan fazla olduğu tahmin edilmektedir. Bu, sigorta dolandırıcılığının, ortalama ailenin yılda 400-700 dolar arasında prim ödemesine neden olduğu anlamına geliyor “Pek çok sigorta şirketi, sahtekarlık iddialarını iş yapmanın talihsiz bir bedeli olarak kabul ederken bunun böyle olması gerekmiyor.

CaseWare ™ Analitik, otomobil, yaşam, sağlık, ev sahipleri, engellilik ve işçilerin tazminatı gibi birden çok iş alanına yayılmış hasar sürecinde dolandırıcılık tespit etmek ve önlemek için iş kuralları ve tahmini analitik kombinasyonunu kullanır.

CaseWare Analitik, yapılandırılmamış ve silinmiş iş sistemlerinde yüzde 75’e varan oranlarda olduğu gibi sorunları yakında çözmek için işin içindeki personele uyarılar tetikleyerek gerekli tüm veri kümelerinin birleştirilmiş bir görünümünü sunabilir, anormallikleri tespit edebilir ve uyarıları tetikleyebilir ortaya çıktıklarında. Çözüm, birden fazla talep ve iş alanındaki işlemler, müşteri davranışları ve üçüncü taraf verileri gibi sigorta sürecinde yer alan tüm yönleri ve değişkenleri bağımsız olarak izleyebiliyor.

Kayıpları Koruma
Dolandırıcılık iddialarını ödenmeden önce tespit etmek için işlemlerin% 100’ünde ve müşteri verilerinde bilgi edinin.

Tedarik Ödemesine Genel Bakış
Satın Alma Dolandırıcılığı
Ödeme için satın alım süreci (P2P), çoğu zaman birden fazla sistemi ve işlemi kapsayan en karmaşık iş süreçlerinden biri olarak kalır. Kurumsal kaynak planlama (ERP) uygulamaları da dahil olmak üzere otomasyon seviyesine rağmen P2P, dolandırıcılık, para kaçağı ve verimsizlik eğilimi gösteren bir alan olmaya devam etmektedir. ERP sistemleri doğası gereği, sürekli iş geliştirme için platformlardır. Bununla birlikte, ERP sistemleri iş süreçlerindeki ve politikalardaki değişikliklere uyum sağlayacak şekilde geliştikçe, başlangıçta işe yardımcı olmak için getirilen değişiklikler sonucunda dahili kontrol ortamı tehlikeye girebilir ve bozulabilir.

Aşırı ödemeler, sahte faturalandırma ve envanter hırsızlığı hem iç hem de dış tedarikçilerle ilgili büyük dolandırıcılık kaynağı olarak kalmaktadır. İlginç bir şekilde, bir dolandırıcılık tespit etmek ortalama 342 gün sürmektedir ve bu sürecin tamamındaki kazançların% 89’u geri kazanılmaz. Yıllık dolandırıcılık oranı 1.5 milyon dolar olan ortalama organizasyon için 1.34 milyon dolar kayba uğradı. Bu zorluklar Üst Düzey Yöneticiler için P2P sürecine tam bir bakış açısı kazanma çabalarında büyük hayal kırıklığı kaynağıdır.

CaseWare Analitik ile Yönetim P2P iş süreçleri üzerinde bağımsız bir gözlem noktası ile sağlanır. Altta yatan sistemlere, veri kaynaklarina veya konumlara bakmaksizin herhangi bir P2P süreci izlenebilir. Tek bir analitik platformda, bu farklı kaynaklardan gelen veriler birleştirilir ve anomaliler yönetim tarafından gözden geçirilmek üzere sunulur. Analitik platform, Satınalma kontrolleri ile Ödeme ve Görevlerin Ayrımı ve Satıcı Ana Verileri arasında kapsamlı tedarik kontrolü sağlıyor.

Anında sahtekarlık tespiti için otomatik ve tekrarlanabilir analitik kullanabilirsiniz, ayrıca anormallikleri ilk tespitten çözünürlüğe kadar yönetebilir ve takip edebilirsiniz. Otomatik İzleme ile İş Süreçleri Sahipleri, periyodik denetimler yerine kaynakları belirleyen ve çözen konularda önemli maliyet tasarrufları elde edebilirler. Kuruluş, tedarik sürecinin genel olarak iyileştirilmesine yardımcı olmak için şimdi ele alınabilecek temel nedenleri belirleme ek istihbaratını da alıyor.

Veri Kalitesi Yönetimi
“Her iki yılda bir artan dünya bilgisi” ile, 1 verileri, sezgilerin, iş büyümesini artırmak ve pazar payını artırmak için başlıca avantajı aştığını görüyoruz. Çeşitli kaynaklar, ERP, CRM ve veri ambarı gibi görev kritik sistemlerin büyük bir yüzdesinin hatalı veriler yüzünden tam değer üretmediğini gösteriyor.

Günümüz organizasyonları, artan miktarda veri hissetmek için çalışırken, yüksek müşteri ve hissedar beklentileri döneminde faaliyet göstermektedir. Veri zorluklarını gözardı etmek onları uzaklaştıracaktır. Müşterilerle başarıyla iletişim kurmak, iş süreçlerini yürütmek ve doğru kararlar vermek için kuruluşlar, milyonlarca kaydı güvenilir bir şekilde birden fazla kaynaktan işleyebilir ve verilerin kalitesinden şüphe duymamalıdır.

Yüksek miktarda veri, işletmenizi olumsuz etkileyebilecek “kirli” veya düşük kaliteli veri olasılığını artırabilir. Yanlış müşteri, ürün ve finansal verilere sahip olma gibi eksik ve tutarsız veriler, yinelenen pazarlama postaları, ödenmemiş faturalar, yanlış tanımlanmış müşteriler ve yinelenen ödemeler gibi sorunlara neden olabilir. Bu potansiyel olarak gelir kaybına, duraklı operasyonlara ve güvenilirliğin tehlikeye atılmasına neden olabilir.
CaseWare Analytics DQM, işletmelerin veri kalitesini otomatikleştirerek, tüm verilerin doğru ve eksiksiz olmasını sağlayarak verileri etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur.

Çözüm, kuruluşların temel iş süreçlerinin denetimlerini izlemek gibi daha iyi hizmet verebilmeleri için veri kalitesini doğrudan operasyonlarına yerleştirmelerine yardımcı olur.
Çözüm, verilerinizi dört aşamalı olarak tüm kaynaklardan dönüştürmek için çalışır: Profil Oluşturma, Ayrıştırma, Eşleştirme ve Temizleme. Verileriniz değiştikten sonra, CaseWare Analytics DQM, hem varolan hem de yeni verileri sürekli olarak izleyerek ve erken tespit sistemleri kullanarak sürekli veri kalitesini garanti eder.

CaseWare Analytics DQM ayrıca, veri kalitesi ile işbirliğine dayalı bir yaklaşımda bulunularak, organizasyonunuzdaki çoklu kişilerin veri kalitesi sorunlarına karşı uyarılmalarına olanak tanır; böylece düzeltilebilirler.
İyi kalitede verilere erişmek, müşterilerinize daha iyi bağlanmanıza, iş süreçlerinizi verimli bir şekilde yürütmenize ve iş kararlarınızı iyileştirmenize izin vererek işinize değer katarken zaman ve kaynak tasarrufu sağlar.

Kredi Portföy İzleme
Ticari Krediler
Borç verme, finansal hizmetler sektöründe önemli bir ticari faaliyettir. Kredi portföyü, bankaların en büyük varlıkları ve başlıca gelir kaynağıdır ancak bankanın güvenliği ve sağlamlığı açısından da büyük bir risk kaynağıdır. İster zayıf kredi standartları, zayıf portföy risk yönetimi veya ekonomideki zayıf yönlerden dolayı, kredi portföyündeki sorunlar tarihsel olarak finansal kurumların kayıp ve arızalarının başlıca nedeni olmuştur.

Kredi portföylerinin yıllık denetimleri bu riskleri ele alabilirken, zaman, sürekli izleme’nin en verimli yaklaşım olduğunu ortaya koymuştur. Kontrol ihlallerini, anormallikleri ve yüksek riskli faaliyetleri erken bir aşamada tanımlamak ve sağlam bir iyileştirme stratejisi kullanmak, potansiyel herhangi bir portföy bozukluğunun etkisini genellikle engeller  ve kesinlikle en aza indirir.

CaseWare ™ Analitik platformu bir finansal kurumun borç verme sürecinde yönetişim, risk ve kontrol tanımlamasını otomatikleştirir.

Mali kurum, daha sonra, kredi kullanımından hizmete ve portföy yönetimine kadar kontrol ortamını tanımlayabilir. İzleme çerçevesi tamamlandıktan sonra, denetim ihlallerini tespit etmek için tüm elektronik faaliyetleri inceler ve ilgili personelin harekete geçmesini otomatik olarak bildirir.

Kredi portföyünün sürekli izlenmesi, paydaşların, elektronik kayıtların gözden geçirilmesiyle sorun haline gelmeden önce dikkat gerektiren herhangi bir faaliyeti veya koşulları hızlı bir şekilde tespit etmesini sağlar.

Satınalma Dergisi
Satınalma Dergisihttps://satinalmadergisi.com
KURUMSAL PAZARDA 12. YIL HABER: dergi@satinalmadergisi.com REKLAM: reklam@satinalmadergisi.com ABONELİK: abone@satinalmadergisi.com Tel : (546) 740 10 10

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı