Kartal’a 60 milyon TL’lik yatırım

spot_imgspot_img

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayata geçiren projesi Zer Kartal’ın tanıtımı gerçekleştirildi. Projenin 60 milyon TL ile gerçekleşeceği belirtildi.  İstanbul Anadolu Yakası’nın önemli yerlerinden Kartal’da, Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayata geçen projesi Zer Kartal’ın tanıtımı gerçekleştirildi. Projeye 60 milyon TL yatırım yapılacağı belirtildi.

Tanıtıma Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Artuklu Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen, Artuklu Yatırım Emlak A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Keleşoğlu, Artuklu Yatırım Emlak A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman İbrahim, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Ceylan, Artuklu Yatırım Emlak A.Ş Genel Müdürü Fuat Taştan ve Mimar  MutluEr’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Muammer Ceylan, proje ve inşaat sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ceylan, özellikle komşuluk ilişkilerine vurgu yaptı.


“Projelerimizde komşuluk ilişkilerini geliştirmek istiyoruz”

Projeyi 60 milyon TL ile gerçekleştireceklerini söyleyen Muammer Ceylan,  “Projemiz 40 bin metrekarelik inşaat. Kartal -Yakacık’ta panoramik şeklinde Adalar ve Marmara Denizi’ni kapsayan 320 konutluk proje. Komşuluk ilişkileri bitti. Aslında bu ülke sorunu oldu. Saygı ve sevgi bitti. Özellikle site yaşamlarında insanlar birbirlerinden kaçar oldu. Birbirlerinden korkuyorlar ve selam dahi vermiyorlar. Bu durum Türk milleti olarak örf ve adetlerimize uygun değil. Bir kişini sosyal yaşamı ne kadar yüksek olursa olsun komşuluk ilişkilerine ihtiyacımız var. Komşuluk ilişkileri olmayan bir yaşantıda, o toplumun çökmüş olduğu anlamına geliyor. Bunu kişisel bir mesele haline getirdim. Çünkü aynı sorunları bende yaşadım. Özellikle büyük projeler yapan müteahhit kardeşlerimizin ve şirketlerin, bunu göz önüne alıp değerlendirmesi ve bunun için önlem alması lazım. Biz, bunu nasıl yaparız diye düşündük. Biz, bunu diğer projelerimizde de uyguladık. Bir takım etkinliklerle insanları bir araya getirerek, onların çocuklarını eğiterek tanışmalarını sağlamak için bu şekilde uygulama yapıyoruz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIMLAR

Lütfen yorumunuzu girin !
Lütfen adınızı giriniz.

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı

Şirketler için Eğitim Kataloğu

Yapay Zeka Lojistik Süreç Yazılımı